Lån til operation

Lån til operation

[ad name=”Google Adsense 1″]Hvad enten du har behov for at blive opereret for en sportsskade på et privathospital eller har et ønske om at få foretaget plastikkirurgi, kan en operation hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Derfor har mange problemer med at betale for en operation, der allerede er foretaget, eller med at kunne betale for en ønsket operation. Fælles for begge tilfælde er, at operationer ofte er for dyre til, at man selv har råd til at betale dem.

Af den grund findes der flere muligheder for at få finansieret sin operation.

Lån i banken

I banken kan du, hvis du bliver godkendt til det, låne til operationer på flere forskellige måder.

En af mulighederne er, at optage et forbrugslån. Med sådan et lån kan du bruge pengene til det du har lyst til, da banken ikke kræver, at du stiller nogen sikkerhed. Dermed sættes der heller ikke nogen grænser for, hvad pengene skal bruges til – som der eksempelvist gør med et billån eller et boliglån.

Ulempen ved et forbrugslån er, at renten er lidt højere end ved andre typer banklån.

Lån til operation

Derudover kan du også låne pengene i banken ved hjælp af en kassekredit. Denne form for lån er en aftale mellem dig og banken om, at du teoretisk set kan overtrække din konto op til et aftalt beløb.

Fordelen ved en kassekredit er, at der ikke kræves en månedlig afbetaling og at der derfor ikke altid er fastsat nogen løbetid. Ulempen er dog, at kassekreditten oftest har en højere ente end forbrugslånet. Du kan derfor risikere at have nogle store renteomkostninger hvis ikke pengene betales tilbage relativt hurtigt.

Som ejer af fast ejendom:
Hvis du er ejer at fast ejendom, kan du også finansiere din operation gennem banken, ved at låne i boligens friværdi.

Det har den fordel, at renten er lav – som ved boliglånet – og at løbetiden er lang. På den måde kan du få nogle lave månedlige ydelser.

Lån gennem klinikken

Der findes nogle klinikker som selv låner penge ud til sine patienter. Omkostningerne er meget forskellige alt efter hvilken klinik, hvilken form for operation og dermed hvilket beløb der er tale om. Derfor bør du selv undersøge klinikkens betingelser inden du bestiller en operation.

Der findes også et særligt ’sundhedslån’ som udbydes af HELSE-konto i samarbejde med Sparbank. Her er der samlet en liste over, hvilke klinikker og privathospitaler der kan laves en låneaftale med.

Quicklån

Hvis ikke du ejer fast ejendom og ikke har mulighed for at låne pengene i banken eller hos klinikken, kan du låne hos en af de mange quicklåns-udbydere, der findes på internettet. Her kan du oftest få svar på din ansøgning inden for meget kort tid og du kan låne helt op til 250.000 kr. – uden at stille sikkerhed i noget.

Du skal dog huske at være opmærksom på, at de fleste af disse Quicklån har en utrolig høj rente (op til 20 %). Samtidig har mange af udbyderne også flere gebyrer du skal betale i forbindelse med lånet – oprettelsesgebyr, administrationsgebyr eller indfrielsesgebyr.

Inden du optager et lån, er det en god idé at sammenligne de forskellige typer af lån med hensyn til, hvilke omkostninger de har. På den måde kan du finde ud af, hvilket lån der er billigst i det lange løb og hvilken type lån der vil passe bedst sammen med din økonomi.

Links

Quicklån: http://www.pengeautomaten.dk/
HELSEkonto: http://www.friskienfart.dk/sog-helsekonto-laan.aspx
Lån til plastikkirurgi: http://www.skonhedstilbud.dk/laan-til-operation/

This entry was posted in Lån Penge Til and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*