Lån til nyt køkken

Lån til nyt køkken

[ad name=”Google Adsense 1″]Mange drømmer om at få udskiftet deres gamle køkken med et helt nyt og der er rigtig mange firmaer, der gerne vil låne dig penge til din drøm.

Det er imidlertid vigtigt at huske på to ting – for det første at få defineret din drøm (altså hvilket køkken har jeg brug for/lyst til) og for det andet, at bruge tid på at finde det rigtige lån, så du ikke komme til at sidde for dyrt i det hver måned.

Et nyt køkken

De fleste køkkenfirmaer synes, at vi bør skifte køkken hver sjette år. Det siger de naturligvis for at sælge deres produkter, men der er i hvert fald ingen tvivl om, at køkkenet skal skiftes engang imellem, fordi det bliver slidt ned eller fordi din familie har andre krav til et køkken nu end dengang I købte huset.

Lån til nyt køkkenDerudover er der naturligvis også glæden ved et nyt køkken, alt afhængig af, hvor meget tid I bruger dér – om det er familiens samlingspunkt, eller om det kun bliver brugt til at lave simpel mad i.

Derfor er vigtigt, at få defineret jeres behov og her kan mange køkkenfirmaer hjælpe ganske gratis. De stiller gerne en konsulent eller sælger til rådighed for at tage en snak med dig om dine krav, behov og muligheder.

Husk at konsultere flere forskellige køkkenfirmaer, for de har forskellige løsninger at byde på og forskellige måder at designe eller indrette på.

Pengene

Når du så har fundet dit nye køkken og fundet ud af om du selv skal sætte det op, eller få et køkkenfirma til det, så skal du finde pengene.

Her har du flere forskellige muligheder. De fleste vælger at låne pengene i deres såkaldte friværdi i huset eller lejligheden.

Det foregår igennem dit realkreditinstitut og det kan være en kærkommen lejlighed til at få set alle dine lån igennem og måske få omlagt nogle af dem.

Når man omlægger et eller flere lån, så samler man dem kort fortalt i et nyt lån, der ofte har en bedre rente eller længere løbetid.

Hvis du ikke har nogen friværdi i dit hus, så har du mulighed for at låne pengene i din bank eller i et af de talrige firmaer, der tilbyder såkaldte Kviklån – altså lån, der er nemme at ansøge om og som hurtigt bliver udbetalt til dig.

Men pas på, for renterne og gebyrerne er rigtig høje og der er ingen tvivl om, at det bedre kan betale sig at låne penge i et realkreditinstitut eller en bank.

Drømmene

Hvis du alligevel skal omlægge dine lån eller låne penge i banken, så se om der er andre nye ting, I har brug for.

Ét nyt lån er nemlig meget billigere end at tage to lån med et års mellemrum. Og de fleste firmaer, der sælger nye køkkener, kan også levere badeværelser og garderobe-løsninger.

Links:
Her er en informationsside ang. omlægning af lån:
http://www.nykredit.dk/informationsSide.do?iwID=/privat/informationsside/realkredit/omlaegningsskole.xml

Og her en række køkkenfirmaer, der kan tilbyde råd og vejledning:

This entry was posted in Lån Penge Til and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*