Lån til nyt gasfyr

Lån til nyt gasfyr

[ad name=”Google Adsense 1″]Er dit gamle gasfyr gået i stykker eller kan du spare penge og energi ved at få udskiftet det gamle med et nyt, så kan du låne pengene til det forskellige steder.

Men du skal være opmærksom på de enkelte detaljer omkring hver lån, for det betaler sig at se sig godt for.

Det nye gasfyr

Inden du går ud for at låne penge til et nyt gasfyr, er det værd at finde ud, hvilket fyr det skal være. Der er nemlig meget stor prisforskel, både imellem de enkelte forhandlere, men også imellem de forskellige mærker.

Lån til nyt gasfyrDe forskellige gasfyr kan ofte noget forskelligt, i forhold til kvalitet og brugervenlighed, men du betaler også ekstra for et kendt mærke. Så undersøg dine behov (og ikke mindst dine pladskrav, for i mange huse er gasfyret klemt inde i et skab eller lignende) og find det produkt, du gerne vil have.

Derefter skal du finde forskellige tilbud på internettet og vær ikke bange for at se efter dit nye gasfyr i udlandet – ofte er der gode tilbud i f.eks. Sverige eller Tyskland.

Finansiering af det nye gasfyr

Hvis du har friværdi i dit hus eller lejlighed, så har du mulighed for at låne pengene i huset – altså tage et ekstra lån.

Sådan et lån kan groft sagt fungere på to forskellige måder, enten med en fast rente eller med en variabel rente. Den faste rente giver sikkerhed for, hvad du skal betale om måneden – men den variable rente giver mulighed for at sidde billigere i det nogle måneder (men også dyrere andre måneder).

Du kan også låne pengene i din lokale bank. Hvis du har været kunde i mange år, kan de måske give dig et godt tilbud, men hold øje med renten.

Muligheden for at låne pengene af din udbyder af naturgas er også til stede. Nederst finder du to adresser på naturgasfirmaer, der tilbyder at låne dig pengene og det vel og mærket til en ganske fornuftig rente.

Et af firmaerne tilbyder endda at du kan vælge mellem en fast rente eller en variabel rente – ganske ligesom et boliglån.

Der er selvfølgelig også alle de ”hurtige” lån, f.eks. GE Money Bank, L’Easy og mange flere. Det er nemt og hurtigt at ansøge, men renterne er for det meste tårnhøje.

Hvad du skal vælge er op til dig, men der er fornuft i at undersøge markedet – ligesom når du leder efter et nyt gasfyr.

Det nye gasfyr og andre ting

Når du kaster dig ud i at låne penge til et nyt gasfyr, er det måske værd at se, om du gerne vil låne penge til noget andet – måske trænger et badeværelse til at blive istandsat eller taget bør skiftes ud? Det er nemlig billigere at tage et lån end flere.

Links:
Her er to udbydere af Naturgas, som også giver mulighed for at låne pengene til et nyt gasfyr.
Dongenergy: http://www.dongenergy.dk/privat/e-shop/naturgas/Pages/nyt%20naturgasfyr.aspx
HMN naturgas: http://hmn.naturgas.dk/kunde/kundeservice/laan-til-dit-gasfyr
Og her kan du finde en række tilbud på nye gasfyr:
Billigvvs: http://www.billigvvs.dk/Varmesystemer-Gasfyr.html

This entry was posted in Lån Penge Til and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*