Lån til møbler

Lån til møbler

[ad name=”Google Adsense 1″]Er du flyttet til et nyt sted med flere rum der skal møbleres, er dine møbler blevet for gamle og ødelagte eller trænger huset eller lejligheden bare til en opløftning? Ja, så er det jo altid rart at med nogle nye møbler. Og der findes i dag utallige steder hvor man kan købe møbler efter enhver smag.

Hvis du ikke selv kan finansiere de nye møbler, er der ingen grund til at opgive håbet. Der findes nemlig flere steder hvor du kan låne til indkøbet.

Lån gennem banken

Afhængig af hvor mange eller hvor dyre møbler du ønsker at købe, findes der et par måder du kan låne penge på i banken. Fordelen ved at låne pengene i banken er, at du har mulighed for at få vejledning af en rådgiver, så du ved hvor stort et lån din økonomi kan bære.

Lån til møbler

Forbrugslån

Til de lidt højere beløb kan du optage et forbrugslån. Det adskiller sig fra eksempelvis et billån eller boliglån ved, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for at kunne optage lånet. Derfor kan pengene bruges til lige nøjagtig dét du har lyst til. Denne frihed gør dog også, at et forbrugslån har en lidt højere rente end andre typer lån. Ofte ligger renten på omkring 8-10 %, men det afhænger af, hvilken bank du har.

Kassekredit

Hvis det drejer sig om et mindre beløb, har du også den mulighed at låne penge ved hjælp af en kassekredit. Det er en type lån der giver dig mulighed for at hæve et vist beløb som du har aftalt med banken.

Fordelen ved kassekreditten er, at du kan betale pengene tilbage i den hastighed du vil – der er ingen faste månedlige afdrag. Du skal dog være opmærksom på, at du betaler renter for det beløb du har brugt.

Renten er højere end ved et forbrugslån og det er derfor en dårlig idé med en kassekredit, hvis du er for længe om at betale pengene tilbage.

Lån uden for banken

Hvis du ikke ønsker at låne penge gennem banken, findes der også andre måder at finansiere dine nye møbler på. Først og fremmest kan du online eller gennem telefonen optage et Quicklån på op til 250.000 kr., som gør det muligt at låne penge uden at stille sikkerhed i noget.

Ulempen ved disse lån er, at de har en meget høj rente på helt op til 20 % og det er derfor en dyr måde at låne på. Men hvis det ikke drejer sig om et særligt stort beløb og du regner med at kunne betale pengene hurtigt tilbage, kan quicklånet være en nem løsning.

Derudover findes der også flere møbelforretninger, som er begyndt at tilbyde deres egne finansieringsmuligheder – du kan dermed låne pengene det sted hvor du køber dine møbler.

Denne finansieringsmulighed ses bl.a. hos IDÉ-møbler. Du bør dog også her være opmærksom på, at disse lån har en høj rente (også helt op til 20 %) og at der desuden kan forekomme andre gebyrer i forbindelse med lånet – som for eksempel administrationsomkostninger eller lignende.

Alt i alt har du altså flere muligheder for at få finansieret nogle nye møbler og du bør, inden du beslutter dig, overveje alle typerne for at finde frem til den bedste løsning for dig.

Links:

IDÉ-møblers finansieringsmulighed: http://www.ide.dk/service/ideplus+-+finansiering
Gode råd om forbrugslån fra ”Penge og privatøkonomi”-magasinet:
http://penge.dk/bank/artikler-bank/faa-styr-paa-dine-forbrugslaan

This entry was posted in Lån Penge Til and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*