Lån til indskud Aalborg kommune

Lån til indskud Aalborg kommune

[ad name=”Google Adsense 1″]På landsplan er der ca. 550.000 såkaldte almene boliger, som man kan leje.

I Aalborg Kommune er der over 25.000 boliger – det er omkring hver fjerde bolig i kommunen og det er de specifikke boliger, du måske kan få lov til at låne til indskud til, hvis du opfylder en række betingelser.

Din situation

Vores livsvilkår kan ændre sig fra den ene dag til den anden og ofte har vi ikke selv valgt den ændring, der pludselig tvinger os til f.eks. at flytte – det kan være på grund af en skilsmisse, en fyring, et dødsfald eller noget helt fjerde.

Lån til indskud Aalborg kommuneMen så skal vi være glade for at vi bor i et samfund, der gerne vil hjælpe, når der er brug for det. Så hvis din boligsituation ser håbløs ud og du skal finde et nyt sted af bo – uden at have økonomien til at betale indskuddet – så er der hjælp af hente hos Aalborg Kommune.

Det gælder også hvis du er ung uden den store indtægt lige nu.

Din mulighed

Hvis du finder en bolig i en boligforening, så har du mulighed for at låne penge til indskuddet i lejligheden i stedet for at låne privat eller i banken.

Det er nemt at ansøge og kommunen ser meget konkret på din årsindtægt, din gæld og dine behov for at afgøre om du kan komme i betragtning til et lån, der kan give dig tag over hovedet (igen).

Det er rent faktisk også din kommune, der kan give dig boligstøtte – altså en månedlig hjælp til betaling af din husleje, men det er en anden sag.

Din ret

Ifølge Dansk Lovgivning har du ret til et lån til indskud – eller rettere – alle kommuner har pligt til at yde et lån til dem, der har brug for det. Det er en god forretning for alle parter – du får et sted at bo og kommunen får en borger, der enten kan komme på ret køl igen eller får ro til at studere.

Derfor er det også meget billigt at låne penge til et indskud i Aalborg Kommune og du skal først begynde at betale renter og afdrag, når du har boet det samme sted i 5 år – til gengæld kan du naturligvis heller ikke trække renterne fra i skat før da.

Din hjælp

Det er borgerservice i Aalborg Kommune, der kan hjælpe dig. Du finder en række relevante links herunder.

Links:
Aalborg Kommune har en hjemmeside, hvor du digitalt (altså hjemme foran din computer) kan udfylde en såkaldt digital blanket. Her er hjemmesideadressen på ansøgningsskemaet for lån til indskud: Klik her

Hvis du gerne vil i kontakt med kommunen, så kommer info og linket her:
Aalborg Kommune: Tlf.: 99 31 18 00, www.aalborgkommune.dk/borger/borgerservice

Der er over 35 boligforeninger i Aalborg Kommune, men mange af dem administreres under ét navn – her følger de 5 største administratorer af almene boliger:

  • AlabuBolig a.m.b.a.: Tlf.: 96 33 13 31, www.alabu-bolig.dk
  • Plus Bolig: Tlf.: 96 31 41 51, www.plus-bolig.dk
  • Viva Bolig: Tlf.: 96 30 94 60, www.viva-bolig.dk
  • Sundby-Hvorup Boligselskab: Tlf.: 98 17 30 66, www.sundby-hvorupboligselskab.dk
  • Himmerland Boligforening: Tlf.: 96 31 52 00, www.abhim.dk
This entry was posted in Billige Lån and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*