Lån til arbejdsløse – Hvor kan man låne uden job

Lån til arbejdsløse

[ad name=”Google Adsense 1″]Hvor er det muligt, som arbejdsløs at optage et lån, uden den ellers fornødne sikkerhed som ”almindelige” banker kræver?

”Almindelige” banker

Lånemulighederne for en arbejdsløs er hos en ”almindelig” bank er ikke just store. De såkaldte almindelige banker kræver nemlig ofte en sikkerhed, såsom et job. Dog kan der ligeledes stilles sikkerhed i form af et hus eller en bil.

Til trods for sidstnævnte er det ikke altid let at optage et lån hos en ”almindelig” bank, hvis man er i den situation, at man står uden arbejde.

Hurtige og nemme lån

Lån til arbejdsløseLigesom alle andre kan arbejdsløse også optage hurtige og nemme lån over nettet, det kræver ikke nogen form for sikkerhed. Diverse firmaer reklamerer netop med såkaldte ”onlinelån” og ”hurtiglån”.

Blandt de mange bejlere er, D:E:R, som tilbyder lån op til 15.000 kr. Ved en sådan ordning skal der betales afdrag hver måned. Beløbet afhænger af, hvor stort lånebeløbet er. Ved et lån på de ovennævnte 15.000 kr. vil den månedlige tilbagebetaling lyde på 444 kr. Ved optagelsen af et sådant lån, vil tilbage betalingen varer 60 måneder.

Der findes ligeledes mange andre muligheder for at optage et hurtigt lån på få minutter over internettet. Ved Ekspres bank, kan man låne 10.000 kr. hvis man har en indtægt på over 120.000 om året. I dette tilfælde er beregningerne taget ud fra, at man er på kontanthjælp og skal forsørge børn i eget hjem.

Ligeledes er denne udregning taget ud fra, at man ingen gæld har. I sådan et tilfælde vil man skulle tilbage betale 296 kr. pr måned. I dette tilfælde vil tilbage betalingen varer 72 måneder.

Hvis du vil lave udregninger med din alder, indtægt og lånemuligheder, så kan dette gøres på Ekspress Banks hjemmeside, et link følger i bunden af siden.

L’easy tilbyder at lånere kan låne op til 25.000 kr. Dette er noget de kalder et Easy lån. Ved at optage et sådant lån, vil den månedlige tilbagebetaling lyde på hele 728 kr. Ved at låne dette beløb vil tilbage betalingen varer 60 måneder.

Ligesom andre firmaer kræver de betaling hver måned, hvis dette ikke sker, vil man blive tilsendt rykkere og L’easy vil være berettiget til at følge inkassolovens paragraf 10. Hvilket betyder, at personen der skylder penge, skal have modtaget en rykker, hvor det tydeligt fremgår, hvad kravene er for personen der skylder penge.

Ligeledes skal det fremgå hvad fristen for tilbagebetalingen er. Denne frist skal være på mindst 10 dage fra afsendelses dato.

Et lille krav der er for at optage lån hos nogle af disse firmaer er, at personer, som ønsker et lån, ikke må være registeret i RKI. Ellers kan arbejdsløse frit låne penge hos de ovennævnte selskaber.

Vær opmærksom

Disse selskaber kræver tilbagebetaling hver måned, dette er noget man som låner skal være opmærksom på. Det vil få konsekvenser, hvis man ikke yder den tilbagebetaling, som man har skrevet under på, at man vil yde.

Disse lånefirmaer fungerer ikke ligesom ”almindelige” banker, hvorfor man skal være uhyre opmærksom på, hvilke betingelser man skriver under på.

Relevante links

– Dette link fører til D:E:R’s betingelser for at optage et lån netop hos dem.

– Dette link fører til Ekspres Banks hjemmeside, hvor der er muligt at lave udregninger omkring hvor meget det vil være muligt for enkelte personer at låne.

– Denne hjemmeside indeholder inkasso paragrafer, dette kan give et overblik over, hvad man som låner, har at forholde sig til.

This entry was posted in Lån Penge Til and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*