Internetlån – Hvor Kan Man Låne Penge På Internettet?

[ad name=”Google Adsense 1″]Vi skal ikke ret langt tilbage i tiden for ikke at have muligheden for at kunne låne penge via Internettet. Ja vi skal ikke engang så mange år tilbage for at der slet ikke var noget Internet. For mange er det i dag helt utænkeligt at man ikke har et Internet og at man ikke har muligheden for at kunne gå online. De teknologiske landvindinger har været enorme og nu kan man altså få Internetlån flere forskellige steder på nettet.

Låneformularer på hjemmesider

Der findes en del forskellige muligheder når det drejer som om at låne penge online, men for langt de flestes tilfælde sker det ved at man besøger deres hjemmeside og udfylder en kortere eller længere formular hvor man svarer på en masse spørgsmål omkring en masse personlige detaljer og den økonomiske situation man er i. Ud fra de besvarelser beregner hjemmesiden så om firmaet bag mener, at du er berettiget til et lån hos dem. Hvis din økonomiske situation ikke er særlig god eller hvis du er optaget i RKI fordi du er en dårlig betaler, så kan det naturligvis gøre at du ikke få det lån du har ansøgt omkring.

Banklån via Internettet

Flere og flere banker er begyndt at tage konceptet omkring Internetlån i brug. Grunden er, at bankerne har oplevet hvor mange penge der er at spare ved at lade folk klare alle deres forretninger via netbank i stedet for at de skal ned i deres lokale filial og lægge beslag på en rådgivers tid. På den måde kan banken langsom spare penge ved at skære flere stillinger bort.

En tredje løsning er de berygtede sms lån. Det er lidt som at udfylde en blanket på nettet, men nu sker det bare på mobiltelefonen. Personligt synes jeg, at det er et skråplan at man kan låne penge via telefonen, da jeg tror det lokker mange uvidende personer til at optage denne type lån i et øjebliks kådhed.

Fælles for mange af de lån der optaget via Internettet er, at deres årlige renter og deres gebyrer er høje. Meget højere end hvis du kunne låne de tilsvarende penge i banken. Ofte er problemet dog, at de mennesker der optage disse dyre lån ikke har muligheden for at låne penge i banken da man her vurderer deres økonomiske situation hårdere end ellers.

Skulle du vælge, at optage et lån af denne type, så husk at læse alle reglerne og kravene inden du accepterer. Ellers kan det pludselig blive meget dyrt og det er jo ikke ideen at man skal ruineres af at låne flere penge.

This entry was posted in Internetlån and tagged , , . Bookmark the permalink.