Hurtigt lån der udbetaler penge samme dag

[ad name=”Google Adsense 1″]I dag er det blevet meget almindeligt at man låner penge når der er noget man synes man har brug for at købe, eller det vil sige, at sådan var det indtil vi oplevede en finansiel krise. I dag bliver der stadig lånt rigtig mange penge, men det kan slet ikke sammenlignes med de glade dage hvor alle troede at træerne voksede ind i himlen. Det er ikke fordi folks ønsker om hurtige lån har ændret sig, men mange de denne type lån er blevet sværere at få og specielt hvis man forsøger at lånene pengene af banken.

Billige lån i banken

Fordelen ved at optaget et lån i banken i forhold til at gøre brug af nogle af de hurtige lånemuligheder der findes rundt omkring på nettet, er at priserne er meget lavere. Banken gør nemlig det, at når de skal låne dig penge, så vurderer de sandsynligheden for, at de kommer til at få alle deres penge tilbage med renter Tidligere var man ikke så bekymret, for på det tidspunkt steg alles huse i værdi og da banken altid tager sikkerhed i et aktiv når de låner penge ud, så var de ikke bekymret for at låne pengene ud.

I dag er situationen lidt anderledes, for nu stiger boligerne ikke længere i værdi og det betyder derfor at bankerne er blevet mere påpasselige. De låner stadig masser af penge ud, men ikke til hvem som helst og for folk der leder efter et hurtigt lån som de skal bruge til at gå ud og købe noget nyt tøj eller lignende, da kan det virke som om der slet ikke bliver lånt nogle penge ud.

Hurtig lån er dyre lån

Grunden til at de hurtige lån som udgangspunkt altid er væsentlig dyrere end at låne penge i banken er, man kan tillade sig at tage nogle højere priser. Mange starter med at tale med deres bank og når de står får et NEJ og stadig gerne vil have fat i den ting de har forelsket sig i, så må man jo være kreativ og finde på andre løsninger. De koster så bare en helt del mere.

Bureauerne der yder hurtige lån fra dag til dag (og nogen endda samme dag) ved godt hvad de kan tage i pris for den type lån og det gør de så. Dog er det endnu mere lusket end blot at kræve en høj rente. For at det ikke skal være alt for let for kunden at gennemskue hvad de skal betale, så har man valgt at køre med en fornuftig rente, men lagt en masse gebyrer oveni.

Denne metodik er med til at få mange mennesker og specielt mange unge til at hoppe på denne salgs lån og dermed starte en dårlig spiral af dyre lån.

Slutteligt skal det nævnes, at det aldrig er smart at låne penge der bliver udbetalt samme dag. Lige når behovet opstår så kan man kun se denne ene mulighed og hvis man er i stand til at skaffe pengene hurtigt, så køber man tingen. Hvis man ikke har nogen penge og skal låne dem, så kan det godt svarere sig at skulle vente et par dage på lånet. Måske er det så alligevel ikke så interessant at købe tingen når først man har sovet på det.

This entry was posted in Hurtige Lån and tagged , , , . Bookmark the permalink.