Lån til at komme ud af RKI

Lån til at komme ud af RKI

Er du blevet registeret i RKI og vil du gerne hurtigst muligt ud af deres liste?

En hurtig søgning på internettet viser, hvor svært det kan være netop at låne penge til at komme ud af RKI.

Det er besværligt for dig at blive slettet i RKI, men det kan lade sig gøre. Denne registrering lukker utrolig mange døre for de personer som lider under det. Mulighederne er der, det kræver bare lidt arbejde.

Hvis alle internettets muligheder virker uoverskuelige kan man, som registeret i RKI kontakte alle sine kreditorer, og prøve at lave aftaler med dem. Disse aftaler skal være virkelighedstro, altså aftalen skal indeholde en afdragsordning, som begge parter kan acceptere og overholde.

Lån til at komme ud af RKIEn sådan ordning med alle kreditorer kan få dig ud af RKI. Med sådan en accept kan du nemlig kræve, at dine kreditorer får dig slettet i RKI (de har selv sendt dig til inkasso i første omgang).

Få styr på din økonomi

At få styr på din økonomi kan være din eneste mulighed for at komme ud at RKI og derved igen få muligheder i dit liv. Først skal du lave et privatbudget. Dette gør du ved at finde ud af, hvad dine indtægter lyder på og ligeledes hvad dine udgifter lyder på. Noget du kan bruge til hjælp, er dine gamle regninger fra hele sidste år.

Sådan gør du

Du skriver alle dine udgifter ned, for eksempel husleje, telefonregning, forsikringer, el og vand. Listen kunne blive ved, men som sagt, huske ALLE dine udgifter. Hvis du har et lån til for eksempel din bil eller anden gæld, så skal dette skrives ned på samme måde.

Alle disse tal lægger du sammen og dividerer så resultatet med 12, på den måde kender du alle dine udgifter pr. måned. Udover dette skal ud lægge et beløb til side til mad, tøj og gaver. Denne liste kunne ligeledes fortsætte.

Efterfølgende tager du din indkomst pr. måned efter skat og så trækker du ovenstående udregninger fra og så ved du, hvor mange penge du har til at betale din gæld af med. Dette beløb er vigtigt, da det muligvis skal deles mellem flere kreditorer.

Er du stadig i tvivl om hvordan man kan lave et godt budget, så tal eventuelt med din bankrådgiver. De er lige så interesserede i, at du kommer på fode og får luft i økonomien igen.

Løsningen der giver luft

Hvis du får styr på din økonomi og viser dine kreditorer netop det, vil dette kunne give dig mulighed for at blive gældfri på en god og ordentlig måde. Denne måde kan være hård og vil muligvis give dig et stramt månedligt budget, men i den sidste ende vil det kunne gøre dig gældfri og på den måde vil det være muligt for dig at kunne få en overskuelig økonomi, noget som alle drømmer om.

Tag kampen op med dig selv og dine kreditorer, det kan være din eneste mulighed for at komme ud af din gældsregistrering i RKI. Denne kamp er noget der kræver mod, husk det.

This entry was posted in RKI and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*