Lån til andelslejlighed – Få et andelsboliglån i banken

Lån til køb af andelsbolig

Skal du bruge et lån til at købe en andelslejlighed? Så er mulighederne mange, derfor skal alle muligheder tjekkes igennem.

Mulighederne

Alle de almindelige banker, som ligger på hvert gadehjørne, tilbyder lån til andelslejligheder. En bank som Nordea tilbyder ligeledes et sådant lån. På deres hjemmeside er det muligt at lave en udregning på, hvor meget netop din andelsbolig må koste i forhold til din økonomi, for at kunne optage det rette lån.

Lån til andelslejlighedNykredit tilbyder lån til andelsboliger og netop Nykredit, er for de kunder, som ønsker at låne hele beløbet på en gang, og derefter løbende vil afdrage på lånet. Denne betaling vil skulle foregå hver måned, beløbet vil afhænge af, hvor stort lånebeløbet har været. Renten på et sådant lån lyder hos Nykredit på 5,46 %, dette gælder for lønkontokunder, og til dette skal det tilføjes, at renten er variabel.

Nemt og hurtigt

En god mulighed for dig, som søger et lån til din nye andelsbolig, er at undersøge og sammenligne priser. Dette kan du gøre meget hurtigt og nemt på ’Mybanker’s’ hjemmeside. Her er det muligt at sammenligne renter og gebyrer de forskellige banker imellem. Et link vil følge nederst på siden.

Denne side kan hjælpe dig med at få overblik over, hvilke banker der kan give dig de bedste muligheder for at optage et lån til netop din andelsbolig. Dog skal det siges, at ’Mybanker’ understreger at der skal tages forbehold for fejl og mangler i priserne.

På denne side kan man ligeledes hurtigt få et overblik over, hvad der kræves for at kunne optage et lån hos den pågældende bank. Bank med hjerte tilbyder for eksempel, at man som ny kunde, det vil sige, hvis man ikke er, overflytter fra en anden bank, har mulighed for at låne op til 80 % af købssummen, renten er ligeledes her variabel. Desuden kan et link til Bank med hjerte findes nederst på denne side.

En anderledes løsning

Hvis man søger et alternativ til de ovenstående muligheder, så kan man låne penge direkte på nettet. Det eneste der kræves er, at man bruger et par minutter på at ansøge. Alt dette kan man gøre på Ekspress Banks hjemmeside, et link vil følge nederst på siden. På hjemmesiden er det muligt at udregne, hvor meget man kan låne, alt afhængig af, hvad ens indkomst er.

Ekspres Bank stiller dog det krav, at man ikke er registeret i RKI. Direkte på deres forside reklamerer de med, at man kan låne 300.000 til en rente fra kun 6,49 %. Ligeledes vil man får svar på sin ansøgning indenfor kun 15 minutter.

Nyttige links i din søgning på lån til din nye andelsbolig. Det første link vil give et godt overblik over de muligheder du har. På denne hjemmeside kan du se over 70 banker, og sammenligne renter og gebyrer.

Den følgende hjemmeside kan give dig et overblik over en af de banker som blev nævnt ovenstående.

Følgende hjemme side fører dig til Nykredits hjemmeside omkring andelsboliglån.

This entry was posted in Boliglån and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*